Een grote reading met de Lenordmankaarten

Sta je op een tweesprong in je leven, of kom je er niet uit wat je wil doen of hoe je het wil gaan doen? Weet je niet of je bij je baas wil blijven werken? Ben je gelukkig in wat je doet of wil je iets anders? Mis je iets en kun je je vinger er niet opleggen wat je mist? Dan kun je inzicht krijgen in je probleem, en er zo een oplossing voor vinden. Het zijn geen kaarten die de toekomst voorspellen. In die zin dat je geen vragen kunt stellen als: wanneer overlijd ik? Of word ik later rijk? Dat soort vragen zeggen op zich niets. Dat is ook niet wat ik aan je wil vertellen of zelf zou willen weten. Als de Lenordman kaarten worden geschud kunnen ze daarna worden uitgelegd. Ingaande op de interactie tussen personen, situaties op het werk, vriendschappen, liefdes en/of conflicten. Dat is iets waarvan het leerzaam is om daar dieper op in te gaan, een aha-moment te krijgen, en er een oplossing voor te kunnen vinden.

Op medische vragen/zwangerschapsvragen geef ik geen reading. Ga met klachten naar de huisarts.
lenormand-gilded-reverie-1

Hoe gaat de reading in z’n werk?

Ik ga de kaarten voor je schudden. En ik gebruik mijn Lenormand kaarten kleed zodat de positie van de kaarten ook meteen meegenomen kunnen worden. Jij stelt je vragen aan mij op het gebied van een thema zodat de kaarten ook daadwerkelijk gaan liggen naar de antwoorden van de vragen die je hebt. Je denkt aan je vraag tijdens het schudden en je schudt de kaarten net zolang totdat je voelt dat het genoeg is. (Dit kan 2 minuten duren of 5 minuten. Net hoe het voor jou aanvoelt.) De energie van jou en van de vragen gaat in de kaarten zitten en de kaarten worden daarna door mij per sets van 9 op de tafel geplaatst. Zodat je 4 sets van 9 stuks krijgt. Ik kijk naar waar jouw persoonskaart ligt, en vanuit hier kan ik bekijken wat er speelt op het moment in je leven. Wat je al hebt meegemaakt, en wat je nog gaat meemaken in de nabije toekomst. Zo kun je te weten komen hoe het gaat met je relatie, met de vrienden om je heen, met de vragen waar je op dit moment mee zit. Dit wat er in het komende jaar staat te gebeuren. Onderwijl vraag ik na hoe het met bepaalde zaken zit zodat ik de kaarten nog beter kan interpreteren. Zo krijg jij dat inzicht dat nodig is in de situatie hoe deze op het moment is. En hoe je het beste kunt handelen hiernaar.
l_hart-lenormand9789085081890a49789085081890a2

Inzichtkaarten

Verder werk ik ook met verschillende soorten inzichtkaarten. Je kunt hierbij een kaart trekken, maar ook weleens twee of drie. De tekst die erop staat geeft je veel inzicht in het leven, in situaties en helpen je bij twijfel. Daarnaast vormen ze een praktische leidraad voor het omgaan met de uitdagingen in je dagelijks leven. Kijk op een eerlijke manier naar de overtuigingen en gevoelens die je met je meedraagt. Stel de vraag waar je mee zit of laat het open. De kaart valt zelf op de situatie die op dat moment het meeste van toepassing is.
ik-laat-mijn-verwachtingen-los-over-wat-er-zou-moeten-zijn-en-open-mij-in-plaats-daarvan-voor-wat-er-wel-ishet-vastklampen-aan-een-illusie-doet-uiteindelijk-meer-pijn-dan-de-werkelijkheid-onder-ogen-zien