Wie ben ik?

Mijn naam is Maja Poldervaart-Valkhoff. Ik woon in het buitengebied van Nieuw-Vossemeer.
Ik kom uit Rotterdam.

Bij Dharini in Steenbergen heb ik in juni 2012 Reiki 1: Usui Shiki Ryotto gevolgd. Ik maakte daar kennis met het werken met healing energie. Niet alleen mijn lichamelijke klachten werden verbeterd, maar ik kwam ook beter in mijn vel te zitten en kreeg meer inzicht in situaties, en problemen die ik beter kon oplossen.

In oktober 2013 heb ik Reiki 1 en 2: Tera-Mai gevolgd, bij Daniella Mambré in haar toenmalige praktijkruimte in Den Haag. Deze stroming in de Reiki sprak mij al meer aan. Temeer omdat zij met warmte en koude healing werkt.

goudkleurige buddha
Eind augustus 2015 heb ik de cursus Avatar van Synthese Basic Class achter de rug. Hier kwam ik mee in aanraking door Bianca Mostert, van praktijk Massabia in Oostvoorne, die dit uit de eerste hand leerde van Senia Melchizedek (Lotusjoy.)

Eind april 2016 heb ik de Aura- en chakrahealing cursus van het Civas afgerond. (BATC erkend.)

Eind juni 2016 heb ik de Bach Bloesem cursus van het Civas afgerond. (BATC erkend.)

In 2016-2019 ben ik gaan werken bij Mediumchat.

Op mijn YouTube kanaal Lenormand Cursus Online kun je filmpjes zien om ook zelf meer van de kaarten te leren en deze te gebruiken.

Reiki en Mahatma energie ben ik gaan gebruiken als vrienden, kennissen en familie dit graag wilden. Inmiddels geef ik al een geruime tijd consulten in mijn praktijk. De mensen die hier voor open staan voelen ook daadwerkelijk de kracht. Als ik een aantal minuten met Reiki of Mahatma energie verbonden ben voelt het alsof ik word ingeplugd aan de ander. Soms zie ik ook, weliswaar met mijn ogen dicht, een aura kleur van de ander. Dat is altijd een bijzonder moment. Zelf weet ik hoe mijn aura eruit ziet, dus kan ik het daarmee niet verwarren. De kleursterkte is ook heel verschillend. Bij de een zie ik het in één kleur, en dan vrij compact. Bij de ander zie ik een aantal kleuren, heel licht, alsof ik in een soort van ecoline (inkt op waterbasis) kijk. Het leuke is dat degene soms dezelfde kleur benoemt die ik ook zie. Het gebeurt niet altijd, en helaas zie ik het alleen met mijn ogen dicht. Maar het kan, soms kan ik het 'zien'.