Een reading met Lenormand kaarten

Sta je op een tweesprong in je leven, of kom je er niet uit wat je wil doen of hoe je het wil gaan doen? Weet je niet of je bij je baas wil blijven werken? Ben je gelukkig in wat je doet of wil je iets anders? Mis je iets en kun je je vinger er niet opleggen wat je mist? Dan kun je inzicht krijgen in je probleem, en er zo een oplossing voor vinden. Het zijn geen kaarten die de toekomst voorspellen. In die zin dat je geen vragen kunt stellen als: wanneer overlijd ik? Of word ik later rijk? Dat soort vragen zeggen op zich niets. Dat is ook niet wat ik aan je wil vertellen of zelf zou willen weten. Als de orakelkaarten worden geschud kunnen ze daarna worden uitgelegd. Ingaande op de interactie tussen personen, situaties op het werk, vriendschappen, liefdes en/of conflicten. Dat is iets waarvan het leerzaam is om daar dieper op in te gaan, een aha-moment te krijgen, en er een oplossing voor te kunnen vinden.

Ik werk ook met de Lenordmankaarten. Hiermee kan ik een jaarlegging voor je doen.

Op medische vragen kan ik geen reading geven.
Lenormand kaartenHoe gaat de reading in z’n werk?

Ik laat je de kaarten schudden (of ik schud de kaarten voor je) en geef een reading met de Lenormand kaarten. Schudt de kaarten goed door elkaar, en blijft gefocust op je vraag. Als je voor jouw gevoel lang genoeg hebt geschud, dan stop je. Schud daarna het stapeltje kaarten. Coupeer de kaarten: met de ontvangende hand (de linkerhand voor als je rechts bent) en de rechterhand voor als je links bent. Dan leg ik dit uit in een grote legging. Daarna ga ik de kaarten voor je lezen. Ik doe dit door te kijken hoe de kaarten liggen, maar bovenal voel ik bij je in. Tussendoor kan ik een paar vragen stellen om inzicht te krijgen in de situatie hoe deze op het moment is. Door de legging van de kaarten kun je een hoop leren wat er op het moment in jouw energie zit.

1792417_orig

Meer informatie:

Elk kaartspel (ik heb er vier) heeft een eigen onderwerp. Ik noem het therapiekaarten. Bekijk even voor jezelf welk kaartspel je het meeste aanspreekt. Of laat mij dit invoelen wat voor jou het beste is.

Orakel van Schaduw & Licht gaat over jezelf, om je ware ik te ontdekken of om verder te groeien. Inzicht krijgen in situaties waar je moeite mee hebt. Of dat je twijfelt aan of je iets nieuws wil starten of het bij het oude wil laten.
Orakel van de Verandering gaat over een verandering die staat te gebeuren in je leven, iets groots in je leven waar je raad voor wilt hebben. Waar je inzicht in wil hebben omdat je twijfelt of omdat je graag wil begrijpen hoe het in elkaar steekt.
Orakel van de Zeemeerminnen gaat over als je meer wil weten over je liefdesleven of over je gevoelsleven.
Orakel van de Vampiers kun je het beste gebruiken als je op de proef wordt gesteld. Als er een schaduw over je leven is gevallen. Je hebt een verlies geleden, of hebt het op een andere manier moeilijk.

ik-laat-mijn-verwachtingen-los-over-wat-er-zou-moeten-zijn-en-open-mij-in-plaats-daarvan-voor-wat-er-wel-is
Verder werk ik ook met inzichtkaarten. Je kunt hierbij en kaart trekken, maar ook weleens twee of drie. De tekst die erop staat geeft je veel inzicht in het leven, in situaties en helpen je bij twijfel. Daarnaast vormen ze een praktische leidraad voor het omgaan met de uitdagingen in je dagelijks leven. Kijk op een eerlijke manier naar de overtuigingen en gevoelens die je met je meedraagt. Stel de vraag waar je mee zit of laat het open. De kaart valt zelf op de situatie die op dat moment het meeste van toepassing is.
het-vastklampen-aan-een-illusie-doet-uiteindelijk-meer-pijn-dan-de-werkelijkheid-onder-ogen-zien

Prijs Orakelkaart Reading

Een reading van een uur = 25.