Tarieven


Mahatma Healing

Is voor dames. De behandeling duurt een uur. Daarin gaan we bespreken hoe het met je gaat, wat ik ga doen en hoe dit in zijn werk gaat. De introductieprijs per behandeling is voor de eerste keer € 30. Daarna zijn de kosten per behandeling € 35.- (incl. btw)
Ik ben helaas niet in het bezit van een pinautomaat. Betaling dient daardoor contant te worden gedaan.


Prijs Coach reading (met kaarten)

Een reading van een uur = € 30.- (incl. btw)

Mail me info@mahatmahealing.nl of bel 06-37459042 voor een afspraak.

Het wijzigen of afzeggen van een afspraak kan per email of per telefoon (geen sms/geen Whatsapp).
Geef 24 uur van tevoren door als je verhinderd bent voor je afspraak.
Bij latere afmeldingen worden de kosten voor de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht.
Betalingen kunnen uitsluitend contant worden voldaan.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

Disclaimer:

In bepaalde gevallen is het niet raadzaam om een Reiki/Mahatma energie of Bach Bloesem therapie te ontvangen. Bij psychische problemen, zoals schizofrenie of andere stoornissen in heden en/of verleden, kan dit een contra indicatie zijn. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico. Ook is het voor eigen risico als er medicijnen ingenomen dienen te worden als advies van huisarts, psycholoog, psychiater, en je wilt dit liever niet doen.

Ook is het onverstandig om Reiki/Mahatma energie te ondergaan als je medicijnen slikt die als doel hebben om het immuunsysteem te verzwakken. Bij botbreuken die nog niet gezet zijn of een vermoedelijke blindedarmontsteking. Dit geldt ook voor: het hebben van een pacemaker, hartkwalen, getransplanteerde organen en epilepsie. Bij twijfel graag vooraf overleggen!

Wees er van bewust dat Reiki/Mahatma energie geen geneesmiddel is. Als veel voorkomende klachten een andere onderliggende oorzaak hebben, zal de energie slechts een kortdurend effect hebben. Het onderliggende probleem zal dan ook aangepakt moeten worden voor een blijvend resultaat. Voor ernstige ziekten dient u te alle tijde de arts te raadplegen. Reiki/Mahatma energie werkt in zulke geval alleen ondersteunend en klachten verlichtend. Genezen kan het niet!

Mahatma energie werkt elektromagnetisch.

Reiki/Mahatma Healing is er ter ondersteuning. Bezoek voor je klacht eerst de huisarts.Certificaten/diploma’s

Bach Bloesemtherapie diploma

Aura- en chakrahealing Civas diploma


Avatar va Synthese Basic Master Class


Reiki 1 tera-Mai daluma

Reiki 2 tera-Mai

Reiki 1 Usui Shiki Ryotto dharini