Behandeling Reiki Steenbergen

Vragenlijst doornemen

Van te voren stuur ik je een vragenlijst door per mail. Deze print je uit en je vult de vragen in en het formulier neem je mee naar de praktijk. Zodat ik een globaal overzicht krijg in wat er aan de hand is en wat je graag veranderd zou willen zien.

Sommige mensen hebben er baat bij om met mij dieper op levensvragen in te gaan. Of dat ik de healing aanvul met Bachdruppels mocht dit nodig zijn, en soms is voeding belangrijk om het over te hebben. Dan raad ik tussen de sessies door aan om een eetdagboek bij te houden.

engelen energie

De kleding wordt tijdens de healing altijd aangehouden. Laat je sieraden thuis, dit zit niet fijn als je ligt. Het is wel prettig om je schoenen uit te doen.

Met een sfeervol muziekje op de achtergrond lig je op de behandeltafel waarbij je je ogen kunt sluiten voor een relaxt gevoel. Bij de sessie is het voor de concentratie het prettigst als er niet wordt gesproken.

Zo kan ik mij volledig focussen met de energie op het lichaam. Ik gebruik daarvoor niet mijn eigen energie, maar geef de energie door via mijn handen.

Drink na afloop drie glazen water extra. Om afvalstoffen, die loskomen, te verwijderen uit je lichaam.

Mahatma healing studio

Disclaimer
In bepaalde gevallen is het niet raadzaam om een Reiki/Mahatma energie te ontvangen. Bij een pacemaker, psychische problemen, zoals schizofrenie of andere stoornissen in heden en/of verleden, kan dit een contra indicatie zijn. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico. Ook is het voor eigen risico als er medicijnen ingenomen dienen te worden als advies van huisarts, psycholoog, psychiater, maar je wilt dit liever niet doen.

Ook is het onverstandig om Reiki/Mahatma energie te ondergaan als je medicijnen slikt die als doel hebben om het immuunsysteem te verzwakken. Bij botbreuken die nog niet gezet zijn of een vermoedelijke blindedarmontsteking. Dit geldt ook voor: het hebben van een pacemaker, hartkwalen, getransplanteerde organen en epilepsie. Bij twijfel graag vooraf overleggen!


healing en reiki
Wees er van bewust dat Reiki/Mahatma energie geen geneesmiddel is. Als veel voorkomende klachten een andere onderliggende oorzaak hebben, zal de energie slechts een kortdurend effect hebben. Het onderliggende probleem zal dan ook aangepakt moeten worden voor een blijvend resultaat. Voor ernstige ziekten dient u te alle tijde de arts te raadplegen. Reiki/Mahatma energie werkt in zulke geval alleen ondersteunend en klachten verlichtend. Genezen kan het niet!

Mahatma energie werkt elektromagnetisch.

Reiki/Mahatma Healing is er ter ondersteuning. Bezoek voor je klacht eerst de huisarts.

© 2020 Mahatma Healing studio Contact