Healing op afstand
Wil jij een healing op afstand? Dit werkt hetzelfde als healing zoals ik dit in de studio geef, het kan ook op afstand. Hiervan is het grote voordeel dat jij de deur niet uit hoeft. De universele healing komt overal. Belangrijk is dat je in Reiki & healing gelooft zodat ik die verbinding met jou kan maken.

healing en reiki

Hoe gaat de healing op afstand in zijn werk?
Een paar minuten voor de afgesproken tijd ben je aanwezig op Messenger (of op WhatsApp)

Wat kan ik zelf doen om een healing op afstand te ontvangen?

* Zorg voor een rustige ruimte.
* Ga achter je computer zitten of liggen in de buurt van je computer of laptop.
* Geloof in reiki/healing.
* we hebben even contact.
* 20 minuten non-stop healing (zonder te chatten)
• ik heb een recente foto van je nodig om mij op je energie af te stemmen :)

Het komt een enkele keer voor dat ik geen healing kan geven. Mocht dit zo zijn dan geef ik dit meteen bij je aan.

Na de healing bespreken wij hoe je het hebt gevonden. Of je iets hebt gemerkt en wat je voelde?
Of dat je niets voelde, alles kan en alles mag. Ook al voelde je niets, de healing komt er wel door.
Soms voel je alles, soms voel je iets en soms voel je niets. Dat is per persoon verschillend en ook
Per behandeling verschillend. Elke behandeling zal weer anders zijn.

healing op afstand

Healing op afstand reviews van klanten
Hieronder staan een aantal reviews die ik heb mogen ontvangen
op mijn FB pagina: healings op afstand

Healing op afstand reviews van klanten

1 juli 2020
review-reiki-op-afstand-laura
Dankzij Maja heb ik mijn spirituele pad gevolgd, zij zag al iets in mij voordat ik dit zelf deed. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Vandaag een prachtige healing gekregen van haar, en nog hele mooie boodschappen. Dank je wel, lieve Maja.

16 juni 2020
review-reiki-op-afstand-jamina
Een unieke ervaring. Zeker een aanrader. Bijzonder. Ook bizar. Ik voel me rustiger. Ik zag bliksemschichten. Ook zag ik de kleur paars, indigo, en wit en voelde al meteen een druk tussen mijn ogen. Tintelingen in mijn lichaam. Ik voel nog energie in mijn voeten. Het was heel uniek. Je doet dat goed. Ik kom zeker bij je terug. Topper. 💕😌

3 juni 2020
review-reiki-op-afstand-kimmie
Sinds eind vorig jaar heb ik een probleem met mijn energie en was/ben ik erg vermoeid door roofbouw op mijn lichaam. Ik ben hard aan het werk om weer genoeg energie te krijgen, gezond te eten, bewegen, psychische hulp en Maja helpt mij daarbij om blokkades in mijn lichaam op te lossen en telkens een stukje beter in mijn vel te komen. Momenteel volgen de afspraken elkaar even wekelijks op zodat ik weer vol in mijn kracht kan komen. Telkens heeft ze mooie boodschappen van mijn gidsen en die neem ik weer mee in het traject dat ik afleg om Kim 2.0 te worden. Dank je Maja :)

2 juni 2020
review-reiki-op-afstand-henny
Regelmatig geef ik mezelf een cadeautje door een healing aan te vragen via Maja. En elke keer kijk ik er weer naar uit wat mijn gidsen mij te vertellen hebben. Het is altijd in liefde om mij te helpen hoe ik mezelf kan helpen. Ik heb er veel aan, ze geven me raad waar ik aan kan werken (wat vaak heel moeilijk voor mij is), maar het zal positief voor mij uitpakken en dat geeft dus elke keer moed om het te blijven proberen, ze zijn er voor me, samen met engelen.
Lieve Maja, ga zo door, je bent goed en liefdevol in wat je doet voor mensen.
Elke keer opnieuw: dank je wel!
Henny

2 mei 2020
review-reiki-op-afstand-essie
Altijd blij met een healing van Maja. Zeer ontspannend en in fijn vertrouwen.
Zen en rust voelen door de healing.
💖

27 februari 2020

review-reiki-op-afstand-esther
Gisteren een Reiki behandeling gehad van Maja en dat was weer heerlijk. Totale ontspanning en vertrouwen. Ze heeft een last van mijn schouders gehaald waardoor ik er weer positiever tegenaan kan.💖

6 februari 2020

review-reiki-op-afstand-rianna
Op dinsdag 4 februari jl kreeg ik een healing sessie van Maja. Allereerst voelde ik een zacht bruisend gevoel door mijn hele lichaam gaan, alsof het gescand werd. Tussendoor was er een soort aantikken of kriebel op mijn rechterschouder. Ik voelde letterlijk golven van fijne, gelijkmatige en helende energie van onder naar boven komen en via mijn rechterarm mijn lichaam verlaten. Een kleine pauze en dan een nieuwe golf. Het voelde rustgevend en vertrouwd, je voelt het wanneer iets goed is en dit was goed. Op het laatst voelde ik een tinteling in de muis van mijn linkerduim. Dit had ik niet genoemd maar hier zit inderdaad ook een pijntje. Maja is kundig, correct en heeft een sterke energie. Ze is goed in wat ze doet en ik wil haar met liefde aanbevelen aan ieder ander. Dank je wel Maja
5 februari 2020
review-reiki-op-afstand-chanoe
Een mix van een reading & healing gehad van Maja, ze wist rake dingen te zeggen over wat ik in de toekomst ga doen (dit is al heel lang een verlangen van mij, wat waarschijnlijk dus ook zo voorbestemd is, mooi om deze bevestiging te krijgen). Ook gaf ze mij boodschappen door van mijn Gidsen wat erg bijzonder en fijn was. Ze voelt heel veel aan, ze is liefdevol en het voelt gewoon erg fijn en vertrouwd om dit bij Maja te laten doen, ze heeft veel talent. Liefs, Chanoe.

4 februari 2020
review-reiki-op-afstand-kim
Een healing op afstand gehad van Maja en dit heeft mij een stuk relaxter gemaakt en heeft een aantal processen op gang gebracht. Dank je Maja.

4 februari 2020
review-reiki-op-afstand-ann
Ik heb zonet een healing ontvangen van Maja.... ik voelde onmiddellijk haar zachtheid en helend vermogen. De onrust verdween uit mijn lichaam en geest waardoor ik zelfs in slaap ben gevallen. Wauw Maja dit voelt zo fijn, dank je wel. 🙏🍀🌹

2 februari 2020

review-reiki-op-afstand-janine
Vandaag een reiki healing op afstand gehad. Wat een bijzondere ervaring. Na mijn val op mijn achterhoofd vorige week had ik nog last van duizelingen. De 1e 5 minuten gebeurde er niets. Daarna volgde een soort tinteling en ging ik met mijn hoofd schudden. Kreeg ook enorme dorst. Voelde de tintelingen tot aan mijn hele kruin. Heel bijzonder. Ik heb een prettige ervaring met Maja. Dankjewel, het was heel bijzonder.

universele engelen healing

Disclaimer
In bepaalde gevallen is het niet raadzaam om een Reiki/Mahatma energie te ontvangen. Bij een pacemaker, psychische problemen, zoals schizofrenie of andere stoornissen in heden en/of verleden, kan dit een contra-indicatie zijn. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico. Ook is het voor eigen risico als er medicijnen ingenomen dienen te worden als advies van huisarts, psycholoog, psychiater, maar je wilt dit liever niet doen.

Ook is het onverstandig om Reiki/Mahatma energie te ondergaan als je medicijnen slikt die als doel hebben om het immuunsysteem te verzwakken. Bij botbreuken die nog niet gezet zijn of een vermoedelijke blindedarmontsteking. Dit geldt ook voor: het hebben van een pacemaker, hartkwalen, getransplanteerde organen en epilepsie. Bij twijfel graag vooraf overleggen!

© 2020 Mahatma Healing studio Contact