Lenormand Mini Workshop

Op mijn YouTube kanaal Lenormand Cursus Online bespreek ik de Gildred Reverie & Ciro Marchetti Lenormand kaarten, de Expanded Lenormand en spirituele onderwerpen. Vier jaar geleden ben ik begonnen met het leggen van deze mooie kaarten, en ik ben er verliefd op geworden. Ik leer elke dag weer bij, dit gaat onverminderd door. Ook deel ik daar graag mijn kennis met jou. Daarnaast kun je je persoonlijke leggingen bespreken ter aanvulling in een privésessie met mij. En hier op dit kanaal als aanvulling de filmpjes bekijken. Tips en tricks. Voor inzicht, het aha-moment, herkenning of net dat steuntje in de rug.
Lenormand prive cursus

Op mijn YouTube kanaal kreeg ik op een gegeven moment de vraag: of ik privéles kon geven via videobellen. Voor mij een mooie kans om dit ter aanvulling, naast mijn LCO YouTube kanaal, te gaan geven. Ook voor jou kan ik dit doen. Voor je persoonlijke begeleiding, grote leggingen, en vragen over de Lenormand zelf. Als mini workshop, maar dan privé, voor een uur of anderhalf uur.Lenormand cursus online

Vragen over lieefdesleggingen en hoe je deze zelf kunt leggen, werklegging en financiële leggingen?
Dit kun je met mij via FB videobellen bespreken.

We spreken een datum en een tijd af via Messenger of WhatsApp gaan we chatten. Jij stuurt alvast je lijstje met vragen door. Leuk om hierin les te geven. Zo kun jij daarna weer vooruit met het leggen van de kaarten voor jouw klanten, familie, vrienden en voor jouzelf. :) Wil jij dit ook dan hoor ik je graag. Neem contact met me op via: info@healingsopafstand.nl

Lenormand cursus online en prive

© 2020 Mahatma Healing studio Contact