Mijn naam is Maja Poldervaart-Valkhoff. Ik woon in het buitengebied van Steenbergen.
Ik kom uit Rotterdam.

Reiki en Mahatma energie ben ik gaan gebruiken bij vrienden, kennissen en familie.
Inmiddels geef ik al een geruime tijd consulten in mijn praktijk.
Ook geef ik healings op afstand.

Maja

De spiritualiteit heeft me altijd al geïnteresseerd. In 2008 maakte ik voor het eerst, in Bergen op Zoom, kennis met de positieve energie van Reiki. Ik merkte dat de behandeling mij verlichting gaf. Vervolgens ben ik mijzelf hierin gaan verdiepen. Heb dit onder andere ook gevolgd in Steenbergen. Een nieuwe wereld ging voor mij open met Reiki 1 en Reiki 2.

Ik wilde meer manieren leren om met energie te werken en ontdekte Mahatma energie. Voluit geheten: Mahatma Avatar van Synthese Basic Class.

Een aura- en chakra cursus gevolgd van Civas, BATC erkend. Ook kun je in mijn praktijk een kaartlegging laten doen. Met de Lenormand kaarten. Mocht je niet in de buurt wonen dan kun je een reading bij me doen via Mediumchat waar ik vaak te vinden ben.

Bij Dharini in Steenbergen heb ik in juni 2012 Reiki 1: Usui Shiki Ryotto gevolgd. Ik maakte daar kennis met het werken met healing energie. Niet alleen mijn lichamelijke klachten werden verbeterd, maar ik kwam ook beter in mijn vel te zitten en kreeg meer inzicht in situaties, en problemen die ik beter kon oplossen.

In oktober 2013 heb ik Reiki 1 en 2: Tera-Mai gevolgd, bij Daniella Mambré in haar toenmalige praktijkruimte in Den Haag. Deze stroming in de Reiki sprak mij al meer aan. Temeer omdat zij met warmte en koude healing werkt.

mahatma energie

Eind augustus 2015 heb ik de cursus Avatar van Synthese Basic Class achter de rug. Hier kwam ik mee in aanraking door Bianca Mostert, van praktijk Massabia in Oostvoorne, die dit uit de eerste hand leerde van Senia Melchizedek (Lotusjoy)

Eind april 2016 heb ik de Aura- en chakrahealing cursus van het Civas afgerond. (BATC erkend)

Eind juni 2016 heb ik de Bach Bloesem cursus van het Civas afgerond. (BATC erkend)

Sinds 2016 werk ik bij Mediumchat.

Vanaf 2020 geef ik healingen op afstand.
Soms krijg ik een extra boodschap door.

Je kunt me ook vinden op youtube.com/lenormandcursusonline
Voor als je zelf wil werken of al werkt met de Lenormand kaarten.

© 2020 Mahatma Healing studio Contact